.

Kukissa kasvattajanimeni hyväksyttiin Fifessä marraskuussa 2005. Olen Pohjoisen Rotukissayhdistys ry:n (POROK) jäsen. Olen myös Ragdoll-rotuyhdistyksen Suomen Ragdoll kissayhdistys ry:n jäsen.

Pyrkimyksni on kasvattaa rakkaudella ja hellyyteen hukuttaen, pienimuotoisesti ja   harkitaan Minulle on tärkeää, että meiltä lähtevät pennut ovat terveitä, kauniita ja rodunomaisia ​​​​pentuja.

Siitoskissamme ovat säänöllisesti madotettuja,rokotettuja, FIV- ja FELV-negatiivisia ja veriryhmätestattuja sekä mikrosirutettuja. Microsporum cani-testi tehty toukokuussa -07 toiselle naaraistamme ja tulos oli puhdas. 

Kaikkien tyttöjemme äiti ja isät on HCM-DNA testattuja tuloksella N/N.

Lemmikki- ja näyttelytasoiset pennut luovutetaan leikattuina / kastroituina aikaisintaan 13-viikkoisina uusiin koteihinsa. Pennut on rokotettu ja madoitettu. Eläinlääkärin terveystodistus sekä kirjalliset hoito-ohjeet saat mukaasi pennun luovutuksen yhteydessä. Pennut myydään vain  sisäkissoiksi, niitä ulkoilutetaan valjaissa tai tarhassa.

Meillä on varausmaksu, on 300  E , näin tahdomme, että pennun hankinta on jokaista mietitty. Jos kauppa purkautuu ostajan taholta, palautamme puolet varausmaksusta.