.

Kukissa kasvattajanimeni hyväksyttiin Fifessä marraskuussa 2005. Olen Pohjoisen Rotukissayhdistys ry:n (POROK) jäsen. Olen myös  Ragdoll-rotuyhdistyksen Suomen Ragdoll kissayhdistys ry:n  jäsen.

Pyrkimyksissäni on kasvattaa rakkaudella ja hellyyteen hukuttaen, pienimuotoisesti ja harkiten  Minulle on tärkeää, että meiltä lähtevät pennut ovat terveitä, kauniita ja rodunomaisia pentuja.

Siitoskissamme ovat säänöllisesti madotettuja,rokotettuja, FIV- ja FELV-negatiivisia ja veriryhmätestattuja sekä mikrosirutettuja. Microsporum cani-testi tehty toukokuussa -07 toiselle naaraistamme ja tulos oli puhdas. 

Kaikkien tyttöjemme  äiti ja isät on HCM-DNA testattuja tuloksella N/N.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 12-viikkoisina uusiin koteihinsa, rokotettuina ja madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja suullisin ja kirjallisin ohjein evästettynä. Pennut myydään vain sisäkissoiksi, joita ulkoilutetaan valjaissa tai tarhassa.

Meillä on varausmaksu, joka on 250 E, näin tahdomme varmistaa että pennun hankinta on loppuunasti mietitty. Jos kauppa purkautuu ostajan taholta, palautamme puolet varausmaksusta takaisin.

 

Pentujen hinnat:             Lemmikkitasoinen 800-850E  

( perinteiset värit)              Näyttelykastraatti  850 - 900 E

                                          Siitos-/ näyttelytasoinen 900-1000 E