.

4.10.2021 Paljon on tapahtunut kun viimeksi tänne kerroin kissalan kuulumisia. Suurin ja koskettavin asia oli vanhan rouvamme Rosan poisnukkuminen kesäkuussa. Rosalla todettiin sydänpussin tulehdus ja kun tytöllä oli ikää niin paljon ja tämä oli toinen kerta keväälle kun tyttö sairasti suositteli eläinlääkärimme Rosan päästämistä sateenkaarisillalle. Suru tuntuu vieläkin tuoreena... suuri persoona on poissa. 
Nova on käynyt tarvittavissa testeissä ja heti kun tyttöä alkaa laulattamaan pääsee hän miehelään ja toivon mukaan kissalassa juoksee uusi sukupolvi pieniä muutaman kuukauden sisällä. Narri on vielä implantin vaikutuksesta tietämätön tyttösten lauluista mutta kun kiinnostus herää pääsee hän kohtaamaan Valssi-ladyn.
 
3.3.2021 Marja-pentue Nava Lakka, Hessu Herukka ja Manna Mansikka muuttavat uusiin koteihinsa viikon sisällä. Kissalaan jää Nova Kirsikka, ruskea tabby bicolour- oikea kaunotar. Seuraavia Kukissa pentusia on suunnitelmissa aikaisintaan syksyllä.

29.11.2020 Meille syntyi eilen uusia kukissa vauvoja 😍

11.11.2020 Uusia Kukissa vauvoja syntyy marraskuun viimeisellä viikolla. Vielä reilut 2 viikkoa odotusta :). Valssi voi hyvin ja vatsa kasvaa silmissä. Narrille laitettiin implantti ja poika viettää toistaiseksi rauhallista perhe-elämää.
 
27.9.2020 Väärä pentuhälytys.. Valssi juoksi ja nyt jännitetään saadaanko pentusia  marraskuun lopussa.

29.8.2020 Meille näyttäisi tulevan pentusia. Nuoripari pääsi yllättämään. Nimittäin kesäiset vierailut ovat saaneet Valssin vatsan kasvamaan. Arvioitu H-hetki syyskuun puolessa välissä.

20.7.2020 Kissalassa kesän viettoa. Narri ja Valssi viettävät yhteistä aikaa ulkona tarhassa ja toivon mukaan se herättää lemmentuskan tytölle. Suunnitelmissa toiset pennut parille tälle vuodelle. Niiden jälkeen pentukoppa hiljenee tämän parin  osalta.

5.1.2020 Hyvää Uutta Vuotta! Meille syntyi 23.12 neljä pientä Jouluvauvaa. Ikävä kyllä emän harvinaisen veriryhmän vuoksi pennuista kaksi menehtyi. Kopassa tuhisee nyt kaksi hyvivoivaa hyasintti pentua Hellä ja Aapo😍. Kumpikin ovat alustavasti varattuja.

16.12.2019 Kissalassa eletään jänniä aikoja... meille syntyy asti Joulun aikaan pitkästä aikaa pentusia :)

23.10.2019 Vihdoin ja viimein Valssi päätti kiinnostua Narrista. Nyt jännitämme saammeko jouluvauvoja 🙂

26.1.2019 Uusi tyttönen on löytynyt. Valssi muuttaa siskoni luokse ja on meidän yhteinen mirkku. Valssi tulee Ruuskatin kissalasta ja on jo pentuiän ohittanut. Toiveissa on jos kaikki menee hyvin pentuja syksyyn mennessä. Valssi edustaa aivan erinnäköisiä ragdolleja kuin meillä on aikaisemmin nähty. Hän on sinikilpikonnatabbynaamio mitted. Kasvattajalla on mielenkiintoiset ajat edessä kun arpoo millaisilla kuvioilla ja väreillä pennuille tilaa rekisteripaperit, on paljon vaikeampaa ....
 
21.1.2019 Kovat pakkaset paukkuvat nurkissa ja kissalassa vietetään aikaa takkatulen lämmössä :) Muutoksen tuulet ovat puhallelleet kissalassa heti alkuvuodesta ja suunnitelmat ovat taas muuttuneet. Bertta siirtyi pois kasvatuksesta terveydellisistä syistä ja kissalaan haetaan uutta tyttöä Narrin helluksi. Toiveissa on sellaisen löytyminen ja kasvatustoiminnan jatkuminen. 

14.5.2018 Kesä tuli rytinällä jo toukokuussa tänne Oulun kupeeseen. Mirkkuset nauttivat kesäpäivistä häkissä ulkoillen... hyvä että yöksi saa sisälle. Lämpimät yllättivät myös Bertan ja hän on laulanut ensimmäiset laulunsa. Nyt toivomme ja odotamme että tyttönen malttaisi mielensä vielä vähän aikaa... heinäkuussa jos laulattaa saa hän tavata nuoren Narri-herran.

6.4.2018 Kevät saapuu kohisten ja kissalan kasvatustoiminta on heräämässä jälleen henkiin. Pääsiäisenä haimme kauniin nuoren neitosen kasvamaan ystäväni Eijan luokse. Tämä kaunotar Bertta nimeltään tulee toivon mukaan saamaan suloisia kukissapentusia Narrin kanssa. Ehkäpä jo tälle vuodelle.. Bertasta lisää tytöt sivuilla.
 
14.9.17 Syksy saapui kissalaan. Meno mökissä ei pahemmin ole rauhoittunut siitä pitää nuoriherra Narri huolen :) Vanhatkin ovat innostuneet leikkimään ja matot ovat joka päivä rullalla nurkissa. Narri on lisätty kuvan kera pojat sivuille.

17.5.17 Hyviä ja huonoja uutisia. Meille syntyi kaki pientä poikaa 11.5. Synnytys oli vaikea ja Nuppunen ei selvinnyt siitä ilman eläinlääkärin apua. Tyttö jouduttiin leikaamaan ja loput pennut olivat menehtyneet. Ikävä kyllä Nuppunen menetti myös kohtunsa samalla. Tällä hetkellä kissaperhe voi hyvin. Pojista toinen on jo varattu alustavasti ja toinen jää melko varmasti kissalaan.

28.3.17 Hyvinkin varmasti voin ilmoittaa että meille on tulossa vauvoja toukokuun ensimmäisen viikon lopulla tai toisen alulla.... Ihanaista kevään jatkoa kaikille  

4.3.17 Kevät aurinko herätti kissalan talvihorteestaan ja Nuppunen päätti vihdoin lopettaa suruaikansa. Eilen hän sai vieraakseen Risto herran ja nyt kaksikko viettää häitänsä kissalan sviitissä. Jos kaikki menee hyvin Vapun jälkeen syntyy 16. kukissapentue. 

26.7.16 Kissalassa kaiki hyvin..nautimme kesäloman viimeisistä päivistä ja ilmat hellivät meitä. Pentuset voivat hyvin ja uudet perheet ovat käyneet heihin tutustumassa. Kaikki ovat siis varattuja. Suunnitelmissa on vielä tälle vuodelle Nuppuselle vauvelit. Kun asiat varmistuvat päivitän tapahtumat tänne.

12.7.16 Vielä kävi kuolo kissalassa ja vei juhannuksen aikaan yhden pennuista...Namusta tuli pieni enkelikissa. Neljä jäljelle jäänyttä kasvavat silmissä ja ovat saaneet nimetkin. Riiviöt ovat: Kymppi Ruusuksi ( mitted poika), Piikki Ruusussa ja Ruttu Ruusu (colourpoint pojat) ja rinsessa Parku Ruususta (mitted tyttö). Kaikista pennuista on kyselty ja osasta neuvotellaan. Jos olet kiinnostunut ota rohkeasti yhteyttä...voi olla että vielä lykästää :)

12.6.2016 Silmät avoinna valmiina suuriin seikkailuihin...sellainen on meininki pentukopassa. Kasvattaja on jahkannut ja jahkannut pentueen nimen kanssa..laventelit eivät tuntuneet hyvältä siispä viisikko tulee olemaankin Ruususia :) Ruususet on tänään kuvattu ja olen laittanut linkin pentuja sivuilta kuvasivuille. Ei muutakuin menkäähän katsomaan ja ihailemaan Selma rouvan viisikkoa :)
 
4.5.2016 Surun päivä. Meidän valloittava ja kaunis kissamme Hurja jätti meidät ja matkasi sateenkaari  sillalle...suuri on suru kissalassa.Hurja menehtyi äreään virtsatietulehduksen aiheuttamaan tukokseen ja myrkytystilaan. Toiset karvakamut etsivät toveriaan. Pentukopassa kaikki on hyvin. Selma-emän kainalossa tuhisee kaksi yksi uros, kaksi urosta ja yksi naaras colourpoint ja yksi mitted naaras. Kaikki ovat ruskeita väriltään. 
       
26.5.2016 Syntyi viisi ihanaista uutta kukkaisvauvaa. Ensimmäinen kuva pentuja sivulla.

18.5.2016 Pentuja pentuja!!! Yllätys kukissavauvat näkevät päivänvalon ensiviikolla eli viikolla 21. Pennut tulevat olemaan ruskeita mitted- ja colourpointpentusia :)

21.2.2016 Kevät talvisia terveisiä täältä kissalasta. Aurinko näyttäytyy jo päivittäin ja Hurja on aloittanut kevätserenaadinsa. Nuppusesta on kasvanut viehko nuori neiti ja Hurja niin kovasti tahtoisi päästä leikkimään kotista hänen kanssaan. Hurjaa joutuu vielä odottamaan pari kuukautta että tyttö saa ikää enemmän. Selmalle on suunnitelmissa toiset pennut heti kun tyttö juoksee eli uskoisin maaliskuun alkupuolella hänen armonsa lähtevän kosiomatkalle naapuri kylään :)

12.9.2015 Uusia kuvia pojista kuvasivuilla. Ratina kirmailee pitkin lattioita ja juoksuaskeleet eivät saa tassuja enään solmulle..toisin on veljensä Rutinan kohdalla. Rutina on keskittynyt turkin kasvatukseen ja näyttääkin elävältä pallolta. Toinen pojista on vielä vailla omaa perhettä
.
4.9.2015 Pojat kasvavat ja voivat pulleasti :) Kissalaan on muuttanut pikkuinen tyttö Uniklubin Lacy Roxanne kotoisammin Nuppu :) Nuppunen on ruskea bicolour. Nupusta kuva ja esittelyt myöhemmin tytöt-sivuilla kunhan saadaan otettua edes yksi onnistunut kuva... on niin liikkuva tapaus ;)

24.3.15 Pojista uudet kuvat kuvasivuilla. Tällähetkellä Ratina on tummempi ja Rutina taas näyttää palliposkelta veljensä rinnalla.. on selvästi veljeään laiskempi nautiskelia :)

15.8.2015 Pojat kasvavat hyvin. Rutinan silmät ovat jo kokonaan auki ja Rapina tihrustaa uutta maailmaa :) Lisäsin pojille kuvasivut. Linkki sivuille löytyy pentuja sivuilta.

5.8.2015 Pojat kasvavat hyvin ja väriä on alkanut korviin ja nenänpäähän tulemaan. Nyt näyttäisi että kumpainenkin on ruskeita colourpointeja. Pentueen nimeksi tulee Ritarinkannukset ja poikia nimitän Rutinaksi ja Rapinaksi. Selma äitee on ollut sitä mieltä että turvallisin paikka hoivata poikia on kasvattajan sängyssä hänen tyynynsä vieressä. Sinne tyttö raahasi pentuja niin ahkerasti että kasvattaja koki taisteluväsymyksen ja nyt koko pesue jakaa sängyn sulassa sovussa. Kasvattajalle on vain kasvamassa maailman suurimmat silmäpussit... sen vuoksi Rutina ja Rapina ;) Uusi kuva kolmikosta löytyy pentusivulta.
 
2.8.2015 Meillä on pentuja. Kaksi pientä poikavauvelia syntyi, toinen eilen illalla ja toinen tänään iltasella ;) Selma ei pitänyt mitään kiirettä vaan syöpötteli ja keräili voimia poikien välillä. Ensimmäinen kuva löytyy pentusivuilta.

13.7.2015 Selma on saapunut kissalaan vauvalomalle. Kasvattaja on ihan ihmeissään tämän Prinsessan kanssa... ei ole vielä kohdannut yhtä juoruilevaa mirkkusta. Tyttö on tosi kova juttelemaan, aina väittämässä vastaan tai antamassa neuvoja :) Pojat viettävät kesää häkissä haaveillen rohkeista lintusista jotka päivittäin uhmaavat onneaan ja pyrähtävät häkkiin kaveriksi. Vielä on vahingoilta vältytty ja kasvattaja on jo pahimpaan varautunut vesiletkun kanssa... linnut kun eivät kuulu meidän ruokalistalle vaan vain hiirtä muistuttavat jyrsiät ja kärpäset :) Lisäsin hänen armonsa Selman uuden kuvan pentusivuille, voipi kaikki halukkaat käydä neitoa ihailemassa. Odottavan aika on pitkä ja malttamattomana odotan jo kuun vaihdetta...

18.6.2015 Hyvää Juhannusta kaikille karvoihin katsomatta :) Nyt se on sitten varmistunut...vierailu tuotti tuloksia. Selma-rouva odottaa uusia kukissavauvoja. Tulevat kakarat ovat ruskeita ja sinisiä kilpparityttöjä sekä ruskeita colourpoint poikia. 

4.6.2015 Tapahtumia, tapahtumia!!!  Selma ei ole enään neiti-kissa. Hän vietti muutamia riehakkaita päiviä Uniklubin kissalassa kuumimmistakin kuumimman Hotti-Katin kanssa. Nyt jännittelemme muutaman viikon syntyykö tapaamisesta seurauksia :) Jos näin onnellisesti käy on Kukissavauvoja tulossa viikolla 31. Hurja-Hurmuri on nimestään huolimatta osoittautunut hmm. nätisti sanottuna hieman tumpeloksi. Kaunis tyttönen on jo kaksi kertaa vieraillut herran luona tuloksetta. Kasvattaja on miettinyt että pitäisikö poika istuttaa tv:n ääreen kun sopivia luonto-ohjelmia tulee jotta poika oppisi kollin tavat...yrityksestä kun ei puutetta ole..tyttökissan anatomia ei ole hallussa :)

10.2.2015 Uusi vuosi uudet kujeet. Aurinko on ilahduttanut meitä läsnäolollaan ja alamme pikkuhiljaa heräilemään uuteen ihanaan kevääseen :) Kasvattaja on leikkinyt amoria ja Hurjalle on löytynyt ensimmäinen hellu.. häät sitten kun Arvon Rouvalle sopii. Selma pääsee myös miehelään tässä keväämmällä, kasvattaja ajatteli tehdä lemmenlitkuja että häitä päästäisiin viettämään toukokuussa. Sitten olisi vihdoin taas ruskeita pieniä kukissavauvoja kissalassa ♥ 

15.9.2014 Syksy saapuu.. tänään sai ensimmäisen kerran rapata auton ikkunat vaikka päivät ovatkin aurinkoisia ja lämpimiä. Mirkkuset nauttivat isosta ulkotarhastaan ja sisällä käydään vain yöt nukkumassa. Kesä meni mukavasti ja näyttelystä saivat kumpainenkin nuori ex1. Hurja nauratti tuomaria koska poika oli venähtänyt aikuisen kollin kokoiseksi mutta pää parka oli vielä väärää kokoa.. pentumaisen pieni. Nyt tilanne on parantunut ja pojasta on tullut komea nuori herra, pitkä ja raskasrakenteinen. Ikävä kyllä herra on tajunnut myös että kollit merkkaavat reviiriään ja on yhdesti yrittänyt sitä sisällä...Voipi olla että poika menettää kalleutensa jos käytös ei muutu  Selma-neiti on on sopusuhtainen pieni sirmakka neitonen ja sulhasta pitää alkaa jo todenteolla haeskelemaan.

2.7.2014 Ulkona riehuu hirveä tuuli sateen kera ja minä täällä valmistelen Hurjaa lauantain näyttelyyn Kempeleessä. On vierähtänyt monta vuotta kun tämä kasvattaja on käynyt näyttelyssä mirkkujensa kanssa.. vähän meinaa jänskättää vieläkö me osataan käyttäytyä oikein  Nuoret eli Selma (Utu) ja Hurja ovat kumpikin kasvaneet ja kumpaisellakin on jo aikuisten elkeitä, Selma on ensimmäiset juoksunsa juossut ja Hurja vetäisee toisinaan kasvattajan "iloksi" mollivoittoisia kolliserenadejaan. Kumpainenkin on testattu ja veriryhmät on selvitetty. Jospas sieltä näyttelystä löytyisi Selmalle sulhanen...
 
3.3.2014 Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia. Kissat viihtyvät taasen pidempiä aikoja narussa ulkona ja kasvattajaa kovasti polttelee päästä uuden rakennusprojektin kissanhäkin tekoon. Vielä pitää muutama viikko odotella lumien lähtemistä... Tytöt ja pojat sivuille on päivitetty Hurjan ja Udun tiedot ja kuvat.

2.2.2014 Niin on uutta vuotta jo kuukausi eletty ja kissalan kiireet ovat hellittäneet. Muutto ja sitä ennen kolme kuukautta remonttielämää alkaa olemaan pintasilauksia vaille valmista ja kasvattaja voi nyt jo keskittyä nauttimaan uudesta kodista ja perheen jäsenestä. Meille jäi Sääkukista Hurrigaani (Hurja) kasvamaan ja sijoitukseen Teijalle jäi Utu (Selma) kumpainenkin ruskeita colourpointeja. Affe on onnellinen uudesta leikkikaveristaan, jopa Rosakin on heltynyt uuden pennun edessä ja leikkii kuin teini  . Se on erittäin harvinaista... viimeksi tyttö on leikkinyt kolme vuotta sitten poismuuttaneen siskonsa kanssa. Udusta ja Hurrigaanistan tulee kuvia kotisiuille kun asettuvat hetkeksi poseeraamaan että saadaan hyviä kuvia.

30.11.2012  Pennut kasvavat, kaunistuvat ja nopeutuvat  kuvaaminen vaikeutuu... Viisikko on saaneet nimensä. Pentuenimi on sääkukat ja tyttöset ovat Utu (ruskea) ja Usva (sininen). Siniset pojat Myrsky ja Tihku, ruskea poika on Hurrigaani. Tihku ja Hurrigaani ovat varattuja ja kasvattaja hieman miettii vielä Utua... Hurja-Hurrigaani kun jo jää meille  Uusia kuvia kuvasivuilla viisikosta. 

10.11.13 Uusia kuvia kuvasivuilla. Kaikilla on nyt silmät auki... herra D jonka kuva vielä sivuilta puuttuu pitää sinnikkäästi toista silmäänsä kiinni. 

3.11.2013 Tulin juuri katsomasta pienokaisia. Osalla silmät ovat jo rakosellaan osa sinnittelee vielä sokkona . Kaikki kasvavat hyvin D-pentukin on jo oivaltanut missä mamman maitobaari sijaitsee  Sukupuolet pikaisten silmäysten perusteella jakautuisivat seuraavanlailla; A ja B tyttöjä ja loput poikia. Ruskeita kaksi poikaa ja yksi tyttö, loput sinisiä. Uusia kuvia photobuckettiin tulee viikon sisällä kunhan kaikki silmänsä avaavat.
 
28.10.2013 Vauvojen kuvasivut avattu, linkki löytyy pentuja sivuilta. Sukupuolten ja värien määrittelyt hoidetaan tulevana viikonloppuna siksi siihen saakka pennut kulkevat aakkosina. Näin kun kuvia olen katsellut näyttäisi että ainakin kaksi viidestä on ruskeaa niinkuin isänsä Sademies. Pennut ja Halla voivat hyvin.. Pienin kakaroista D tarvitse lisäruokintaa saadakseen toiset kiinni kasvussa... muuten jäisi jalkoihin maitobaarissa 

23.10.2013 VAUVOJA VAUVOJA  Eilisen illan ja yön aikana Halla rouva pyöräytti viisi puhtaan valkoissa kukissapentua  . Tuore äiti ja viisikko voivat hyvin ja kun vähän kasvavat kuvasivut avataan nimellä sääkukat... isä kun on Sademies ja emä Halla mitäpäs muita pienokaiset voisivat olla 

16.9.2013 JEEEEE... Syyslomaviikolla 43 tapahtuu. Uusia kukissavauvoja odotellaan  silloin syntyväksi. Kukissa Hallaegonia sulhasensa S*Provinsia River's Crystal Rainmanin tapaaminen kantaa hedelmää  

20.8.2013 TAPAHTUU TAPAHTUU... Iloisia uutisia, Halla on hellustelureissulla Torniossa ja Reppuli on saanut tyttösen hurmattua  Kun tyttö huomenna kotiutuu alkaa muutaman viikon odottelu ennenkuin tiedän onko vierailusta seurauksia tiedossa...

1.7.2013 Sataa sataa ropisee vaan se ei Affen ulkoiluintoa latista, poika kyhjöttää rappusilla räystään alla suojassa. Reviiritietoisena on kaverin pidettävä silmällä etteivät naapurin mirkut vai eksy meidän pihalle...Pitänee askarrella kyltti; KISSAT varokaa vihaista kissaa!!!! Ohi kulkevat ihmiset saavat tämän suuren ja pelottavannäköisen  "vahdin" kellahtamaan säljälleen rapsutuksia kerjäten  . Penturintamalla odotellaan... Halla olisi Juhannuksena ollut heilaa vailla mutta sattui niin että sulhanen olikin lähtenyt kesälomareissulle joten nyt taas odotellaan että tytön tunteet lämpenisivät ja riiuureissu onnistuisi. 
  
19.02.2013 Kevät on saapunut Kissalaan :) Halla neitonen on laulanut ensimmäiset laulunsa ja nyt odotellaan että tyttönen hieman varttuu ennenkuin hän tapaa tulevan tumman sulhasensa. Tulevia "häitä" luvassa aikaisintaan toukokuussa 2013. 

14.11.2012 Kummia kuuluu tänne Oulun kupeeseen... ei näy lunta, syksy jatkuu sateineen  ei kiva kissoista eikä ihmisistäkään... Affesta on tullut varsinainen ulkoilmakissa, ainakun ilma vähänkään sallii kisu haluaa pihalle. Sitten hieman erinlaisia kuulumisia, kasvattini Siiri (s. 15.11.2007) ystävänsä Pepin kera haeskelee uutta rakastavaa kotia. Kissojen perheessä on puhjennut allergia ja elämä on käynyt kotona hieman haastavaksi. Kisut asuvat Tampereella mutta tyttöjen omistajalle ei tuota ongelmia tuoda tytöt kauemmaksikin jos saavat vain hyvän kodin. Jos haluat perheeseesi jo valmiiksi aikuisia mirkkuja tässä olisi yksi mahdollisuus. Postia minulle niin ilmoitan Lindalle.

18.8.2012 Pentukoppa on tyhjä... kaikki pennut ovat lentäneet pesästä. Nyt nautitaan viimeisistä kesäisistä päivistä ja odottelemme lämmintä ja kaunista syksyä. Rosa ja Affe nauttivat ilmoista ja töistä tullessa onkin vastassa vaativa kaksikko joka tahtoo kovaäänisesti ulos  
Pentukoppa pysyy tyhjänä vuoden päivät, odottelemme rauhassa Hallan kasvamista ja toivottavasti ensi kesänä uudet kukissavauvat näkevät päivänvalon ♥

5.8.2012 Tilli, Tälli, Leevi, Manu, Halla ja Paroni täyttivät viimeviikolla 12 viikkoa ja neljä heistä aloitti uuden vaiheen elämässä... Mamma-Laralle ja "keinoemo" Sannalle sanottiin hyvästi ja aloitettiin "ison" kissan elämä uusissa perheissä. Halla lähti sijoitusperheeseen Ouluun ja tyttösestä kuullaan ensi vuonna kun on aika uusille Kukissa vauvoille. Tilli ja Tälli ovat edelleen vapaita lemmikkipentuja... nimiensä mukaan aikamoisia persoonia  Uusia kuvia kaksikosta löytyy photopucketin sivuilta, linkki sinne pentusivuilla.

19.7.2012 Begonia-pienoiset  ovat isoja ja vilkkaita riiviöitä.. vaihteita on kaksi on tai off ja meno on aikamoista hereillä ollessa . Vapaana on enään kaksi Tilli ja Tälli etsivät rakastavaa kotia. Kumpainenkin ovat lemmikkipentuja, ruskeita tabby mittedejä. Ensimmäiset rokotukset ovat kuusikolla takana ja uudet perheet saavat odottamansa sydämenvaltaajat kotiinsa jo parin viikon päästä.
 
25.6.2012 Uudet pentukuvat ovat nyt netissä. Vapaita sekä lemmikki että näyttelypentuja. Vanha sähköpostiosoitteeseeni on turha laittaa enään viestejä ja jo pentuja kyselleiden kannattaa laittaa gmailiin viestiä koska en sitten ollut huomannut laittaa osoitteita muistiin ja vanha postini ei enään avaudu  Pennuista on kasvanut jo aikamoisia riiviöitä ja kuvaaminen on jo taidetta onnistuessaan...

24.6.2012 APUA... Onnistuin sitten tuhoamaan koko kuulumissivuston, tarkoitus oli kertoa että sähköpostiosoitteeni muuttuu ja näin sitten tuli mokattua  monen vuoden tarinat nettitaivaalla... ei voi olla todellista...  Pennuista tulee uusia kuvia huomenna ja vapaita pegoniota löytyy vielä sekä tytöissä että pojissa. Uusi sähköpostiosoite löytyy etusivulta.