.

 Narri 

Kukissa Jester of Wolfsbane (s.11.05.2017) tutuille Narri. Pojasta on kasvanut komea nuori herra, kiltti ja puhelias kaveri. Narri on rakenteeltaan pitkä sekä ropaltaan että hännältään. Narri on ruskeanaamio bicolour ja veriryhmä A. Hänet on myös felv ja fiv testattu.

Narri mamma Nuppusen kainalossa


Affe 

 CH F'Ruuskatin Angel Afeidas (s. 22.5.2010) tuttavallisemmin Afsu, Affe tai Poika.. ihana  herra joka sai vanhan kissakonkarin kuin myös perheen lapset täysin pauloihinsa. Pojan luonne on täyttä kultaa ja hormoonitkaan eivät tällä ihanuudella kotioloissa jyllää niin vahvana että täytyisi rajoittaa elämää ikävillä housuilla :/ Poika on kunnostautunut jo nuoresta iästään huolimatta kolmen pentueen isänä joista kaksi  syntyi Ruotsiin. Kiitoksia Vuokolle tästä  hurisevasta kultamirkusta :)

Affe on sininaamio mitted ja kantaa suklaata. FIV/FeLV negatiivinen ja veriryhmä A

Affe on HCM-DNA testattujen  N/N tuloksen saaneiden vanhempien jälkeläinen. Affe kastroitiin 9.3.2012


Mamman lellukka... 

 

 

Boris

S*Karvaturri"s Busiga Boris ( s. 27.09.2007) -kotoisammin Poju tai pelkkä Boris... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Poju tuli meille Ruotsista hurmaamaan tyttöjämme.  Kiitos Tuijalle hurmaavasta pojasta.

Boris on viiden oman pentueeni isä ja ainakin kahden ... jos ei kolmannenkin toisen kissalan pentueen isä. Lempeä ja seurallinen on tästä pojasta kasvanut ja koska kasvattaja on sulaa vahaa tämän hurmurin edessä poika kastroitiin jotta se pääsisi viettämään normaalia sylinvaltaajan elämää  ystäväni Sannan luona. 

Hurmuri on sininen bicolour.

Boris on FIV/FeLV negatiivinen ja veriryhmä on AB,  KASTROITU 29.12.09 

Boris on HCM-DNA testattu tuloksella N/N

 

 

Boriksen sukutaulu

 Boris, komea kastraatti kesällä 2012